weten

The Silver Fox Foods bakt en kookt onderbouwd als orthomoleculair voedingsdeskundige. De kPNI-leer is de wetenschap die dieper duikt in het ziektebeeld op zoek naar verbanden en echte oorzaken van je klachten. Eerst de oorzaak, dan gevolg als uitgangsbasis.
Je leert systeemdenken en verdiept je in alles over het immuunsysteem, samenstelling van voeding, fytotherapie, werking van de spijsvertering, het microbioom, de lever en hun werking op je gezondheid. Je gezondheid zelf in handen hebben – ook met de juiste voeding – dat is het doel.

Zuivelvrij

The Silver Fox Foods maakt eten zonder caseïne, het koemelkeiwit dat in melk zit. We serveren plantaardige, waardige vervangers voor melkproducten zoals glutenvrije havermelk en cashewmelk. Zodat je darmen floreren, en jij ook.

Koolhydraatarm

Snelwerkende koolhydraten uit rijst, brood en pasta worden met mate gebruikt. Uit onderzoek blijkt dat 50 gram snelwerkende koolhydraten- gegeten op het einde van een maaltijd – ruimschoots onze behoeftes tegemoetkomt. Het eten van snel opneembare koolhydraten op het einde van een maaltijd ondersteunt een gelijkmatige vertering en een bloedsuikerspiegel in balans

Glutenvrij

Zonder gluten en toch krokant en lekker? Het kan! Wij bewijzen het. Teffmeel, bakbananenmeel, waterkastanjemeel … tal van alternatieven voor de zaligste broden of gerechten. The Silver Fox Foods kiest resoluut voor minder gekende glutenvrije melen. Deze worden minder intens gekweekt, zijn beter van kwaliteit en bevatten meer opneembare stoffen

Dinsdag tot vrijdag 10.00 tot 17.30
Zaterdag 10.00 tot 13.30

The Silver Fox Foods
Emiel Clauslaan 78
Astene (Deinze)
9800 Deinze (Astene)
sales@thesilverfoxfoods.com
TEL +32 474 49 20 15
BTW-nummer 0861.362.671