"Voed" jezelf, je gezin

De Rode Ajuin brengt voeding met een twist! ⠀
Weet je dat voeding verantwoordelijk is voor 1 derde van onze ecologische afdruk? Vanuit deze kennis ontwikkelde De Rode Ajuin een #duurzaam en #nofoodwaste systeem.

Duurzaam

No Food Waste

Korte Keten

Wat betekent dit nu voor jou? ⠀
Elke maandag communiceert De Rode Ajuin de gezonder dan gezonde menu’s, broden, groenten … beschikbaar die week (=week 1 ) via verschillende kanalen!

Tussen maandag en donderdag staan alle opties open op de site – je kiest – rekent af. Et voila, pas 1 is voltooid. ⠀

Week 2 – Op dinsdag tussen 16 uur tot 21 uur en woensdag tussen 9 uur en 12 uur kan je jouw bestelling ophalen in de Vennelaan. ⠀

Week 2 – (twee-wekelijks) worden er via een systeem van ophaling op ophaalpunten gewerkt. De Rode Ajuin levert op de door jou gekozen plek en jij haalt je bestelling daar af

Passen deze afhaaltijden niet ? Contacteer De Rode Ajuin (info@derodeajuin.be) – er is zeker een oplossing. ⠀
/⠀
80% van mijn aanbod wordt vacuüm verpakt om de houdbaarheid te verzekeren – zonder Enummers en additieven moet De Rode Ajuin creatief uit de hoek komen. Je kan beslissen onmiddellijk te verorberen of in te vriezen voor een later datum! ⠀
/⠀

Het bestelstysteem van De Rode Ajuin vraagt organisatie van jou – mijn klant. De Rode Ajuin is zich ervan bewust dat het nieuwe “denk na over je voeding” een reflex is die moet worden gekweekt.

 

Maar deze organisatie, van jou mijn klant, maakt dat De Rode Ajuin  niet over produceert en dus geen extra voedingsafval creëert. De Rode Ajuin dankt u hier voor. 

Dit systeem vraagt  organisatie  van jou – mijn klant – maar ligt in de filosofie van #duurzaam en #nofoodwaste keuze!⠀

De Rode Ajuin heeft er een intense zoektocht op zitten. Deze zoektocht is nog steeds aan de gang.  Ik ga steeds op zoek naar producenten die werken binnen eenzelfde filosofie. 

 

Welke dan? 

De Rode Ajuin werkt steeds via korte keten maar streeft ook naar biologisch (80%) waar mogelijk.